Laatste nieuws

Implicaties Coronavirus:

Vanwege de huidige coronacrisis zullen de gesprekken in deze praktijk deels via beeldbellen verlopen. Hiervoor maak ik gebruik van een veilige digitale spreekkamer van Therapieland.nl.

Contracten zorgverzekeraars 2021:

Voor 2021 heb ik geen contracten gesloten met zorgverzekeraars. De implicaties hiervan zijn beschreven onder ‘verzekerde zorg’.

Vakanties/afwezigheid 2021

11 oktober t/m 21 oktober

27 dec t/m 7 januari 2022

Aanleveren ROM gegevens aan Stichting Benchmark GGZ (SBG):

Vanaf heden levert deze praktijk, op advies van de LVVP, geen geanonimiseerde ROM-data aan de Stichting Benchmark in afwachting van nieuwe wetgeving die de privacy van de respondenten waarborgt.

Kwaliteitsstatuut GGZ:

Vanaf 1 januari 2017 is het voor zorgaanbieders in de GGZ verplicht om een kwaliteitsstatuut te hebben opdat de bedrijfsvoering van de praktijk inzichtelijk wordt voor cliƫnten. U kunt in mijn praktijk mijn kwaliteitsstatuut inzien.

Nieuwe privacywet (AVG):

Vanaf 25 mei 2018 is het verplicht voor praktijkhouders en andere bedrijven om zich aan de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te houden. Hier kunt u het privacystatement van de Praktijk voor inzichtgevende psychotherapie de Reuver inzien.