Contact

U kunt contact met mij opnemen via mijn e-mailadres praktijkdereuver @ protonmail.com

N.B. Het e-mailadres dat ik voor de praktijk gebruik is beveiligd. Als u gegarandeerde beveiliging wilt van uw mailcorrespondentie met mij, kunt u gratis een eigen account aanmaken bij protonmail.com. De informatie die op uw computer binnenkomt is anders alleen beveilgd door de maatregelen die u hier zelf voor hebt getroffen.

Crisis:

In geval van nood kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts. In andere gevallen ben ik alleen bereikbaar op werkdagen. Mocht ik door ziekte of andere omstandigheden uitvallen, zal ik de gegevens van mijn waarnemer doorgeven aan de mensen die bij mij in behandeling zijn. Hetzelfde geldt voor langer durende vakanties.

Meenemen bij kennismakingsgesprek:
  1. Verwijsbrief van huisarts
  2. Paspoort of identiteitsbewijs
  3. Ingevuld Clientformulier

 

N.B. De praktijk is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.